Så funkar det

1.

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

2.

Jämför företag

Få offerter, se omdömen, referenser och chatta med företag helt gratis.

3.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för uppdraget och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Vi hjälper dig hitta rätt tjänsteföretag!

När det är dags att påbörja ett hus- eller hemprojekt är det inte alltid helt lätt att veta vilka hantverkare du kan kontakta eller vad det kostar. Därför har vi på ToppOffert samlat olika företag på samma plats så att du enkelt kan få flera offerter genom en enda prisförfrågan. Det kostar ingenting att lägga in en förfrågan och det finns inga krav på att anlita någon. Jämför offerterna i lugn och ro och välj det företag som passar dig bäst!

Vad vi gör

Våra tjänster går över flera avdelningar

Vi förstår ditt fullspäckade schema och vi är bara ett telefonsamtal bort. Låt våra erfarna tjänsteleverantörer göra jobbet

Städning
Professionell städning är vår verksamhet, vi går den extra milen för att hitta rätt hantverkare som skulle ge dig en fantastisk upplevelse som du alltid skulle komma tillbaka för mer
Flytt & Transport
Har du massor? Fastigheter du vill flytta på kortast tid kan vi få saker att fungera utifrån dina scheman. Vi kommer i tid, våra tjänsteleverantörer är A-klassade för att ge dig den bästa servicen.
Bygg & Renovering
Vill du renovera ditt hem? Fixa ditt läckande tak, tillfälliga hem? Du är professionellt täckt, vi har din rygg
Övriga
Våra övriga tjänsteområden är följande: Ekonomi och jurist, Hotell & Restaurangstadning, Industri & Lagerstadning, Kontos-& Buttikstadning
Mobile App Coming soon
Kommer snart

SNART LANSERAS VÅRAN APP DÄR NI KAN FÖRETAG KAN HITTA JOBBEN SOM PASSAR ER BÄST!

Varför anlita flyttfirma?

När du flyttar kommer du att vara trött, stressad, less – och säkert lite irriterad. Efteråt kommer du vakna upp i en stökig dimma av flyttlådor och lortiga golv. Det kommer att göra ont i kroppen och ta minst en dag till innan allt är på plats. Vi ska vara ärliga: Det är varken glamoröst eller roligt att flytta. Om du inte anlitar en flyttfirma, förstås.

Då kan du fokusera på allt det spännande och skojiga som en flytt faktiskt innebär. Du slipper bära tunga lådor eller kånka soffa, bord och småprylar upp- och nedför trapphusets smala spiraltrappa. Du slipper kämpa för att få plats med alla dina ägodelar i en för trång flyttbil. Du slipper stressa och oroa dig.

Istället får du tid över till att planera ditt nya hem och se till att allt blir så bra som möjligt. Så luta dig tillbaka och låt någon annan göra grovjobbet. Du har tillräckligt att tänka på som det är.

Om du vill kan du också låta flyttfirman eller en städfirma sköta flyttstädningen åt dig. För att hitta rätt flyttfirma för dig är det bra att ta in offerter från flera olika firmor. Det gör du enkelt och gratis på en minut genom att fylla i vårt formulär. Sedan kan du enkelt jämföra flyttfirmornas erbjudanden och offerter – och förhandla priset.

Anslut ditt företag